La ce foloseste Andrei Plesu iPad-ul personal

Postat la 23 noiembrie 2010 17 afişări

Andrei Plesu nu si-ar face o biblioteca pe iPad, desi are unul, pe care il foloseste ca pe un laptop mai usor de transportat.

"Am primit cadou un iPad si ma amuza sa ma joc cu el. Nu cred insa ca ma voi obisnui cu cititul de carti pe ecran. De scris, scriu deja pe computer, nu mai scriu cu creion si hartie. Ma folosesc de iPad mai ales pentru mailuri; in fond, e un fel de laptop mai usor de transportat. Stiu ca poti sa-ti faci o biblioteca pe iPad, dar am, cred, limitele generatiei mele: am nevoie de obiectul carte, de tactilitatea lui, de libertatea pe care mi-o ofera. Cartea de pe iPad e a iPad-ului, cartea din mana mea e a mea", a declarat omul de cultura.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Andrei Plesu,
iPad,
biblioteca
/actualitate/la-ce-foloseste-andrei-plesu-ipad-ul-personal-7740852
7740852
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.