La 11 ani, are un IQ mai mare decat la lui Einstein

Postat la 15 martie 2011 18 afişări

Englezoaica Victoria Cowie are 11 ani si un IQ de 162, coeficient mai mare decat al lui Albert Einstein, Stephen Hawking si Bill Gates.

In viata de zi cu zi, Victoria Cowie, in varsta de 11 ani, merge la scoala si are activitati normale precum orice alt copil de varsta ei. Exista insa o singura diferenta ce o deosebeste de ceilalti copii de seama ei este inteligenta. Cowie are un coeficient de inteligenta de 162, cu mult peste media celorlati colegi ai ei, dar si a unui copil obisnuit.

Se cunoaste ca Albert Einstein are un IQ de 160, la fel si Stephen Hawking, Bill Gates si Quentin Tarantino. Freud avea un IQ de 156, in timp ce Madonna are un IQ de 140, Hillary Clinton 140, Arnold Schwarzenegger 135 sau Nicole Kidman 132.

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
iq,
Victoria Cowie,
Albert Einstein
/actualitate/la-11-ani-are-un-iq-mai-mare-decat-la-lui-einstein-8063727
8063727
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.