Kremlinul, despre atacurile cibernetice din SUA: "Blamarea Rusiei pentru orice este un fel de sport"

Autor: Mihai Draghici Postat la 08 aprilie 2015 57 afişări

Blamarea Rusiei pentru orice a devenit "un fel de sport" în Statele Unite, a afirmat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei ruse, după ce oficiali americani au atribuit unor hackeri "angajaţi de Guvernul rus" atacuri informatice care au vizat sistemele informatice ale Casei Albe.

"În privinţa surselor postului CNN, nu ştim ce surse au. Dar ştim că a blama Rusia pentru orice a devenit un fel de sport", a spus Peskov, citat de agenţia Sputnik.

Potrivit unor oficiali americani citaţi de CNN, hackeri ruşi au accesat neautorizat sistemele informatice ale Casei Albe în noiembrie 2014, preluând informaţii despre programul preşedintelui Barack Obama.

Autorităţile americane nu au confirmat că în spatele atacului cibernetic s-ar afla Rusia.

Administraţia de la Washington a atribuit Rusiei nenumărate atacuri cibernetice, fără însă a oferi dovezi.

Autorităţile federale americane (FBI), Secret Service şi serviciile secrete cercetează atacul cibernetic care a vizat sistemele Preşedinţiei SUA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RUSIA,
SUA,
/actualitate/kremlinul-despre-atacurile-cibernetice-din-sua-blamarea-rusiei-pentru-orice-este-un-fel-de-sport-14113773
14113773
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.