Kodak se pregăteşte să ceară protecţie sub legea falimentului

Postat la 05 ianuarie 2012 13 afişări

Grupul american Eastman Kodak, un nume emblematic în industria fotografiei, se pregăteşte să solicite protecţie potrivit legii falimentului dacă nu va reuşi să vândă portofoliul de brevete de invenţii, scrie Wall Street Journal (WSJ).

Compania este în discuţii cu potenţiali creditori pentru a obţine finanţare de un miliard de euro, bani care să-i permită să-şi continue operaţiunile în timpul procedurilor de faliment, scrie WSJ. Cererea de faliment sub Capitolul 11 al legislaţiei privind falimentul din SUA ar putea fi depusă încă din ianuarie, cel mai târziu la începutul lunii februarie, notează WSJ. Capitolul 11 permite reorganizarea sau restructurarea unei companii în timpul procedurilor de faliment.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
kodak,
protectie,
faliment
/actualitate/kodak-se-pregateste-sa-ceara-protectie-sub-legea-falimentului-9127762
9127762
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.