Klaus Iohannis, despre modificările fiscale: Nu trebuie reinventată roata

Autor: Dana Stanila Postat la 15 iulie 2017 117 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă că, în privinţa modificărilor fiscale, că Guvernul nu trebuie să facă vreun ”pas special” şi nici să ”reinventeze roata”, subliniind că schimbările frecvente de abordare în domeniul fiscal ”nu fac bine nimănui”.

”Nu trebuie făcut un pas special şi nu trebuie reinventată roata. Ceea ce am vrut să transmit şi cred că a fost destul de clar este că avem nevoie de stabilitate şi avem nevoie de predictibilitate. Aceste schimbării frecvente de abordare strategica de exemplu în domeniul fiscal nu fac bine nimănui. Ele nu pot fi puse în practică într-un timp foarte scurt. Mediul de afaceri, dar şi omul simplu vor să ştie ce doreşte statul şi cum va face statul aceste lucruri. Asta înseamnă stabilitate şi predictibilitate”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului a afirmat că toată lumea îşi doreşte o creştere economică, însă aceasta nu se va atinge prin măsuri ”nepregătite sau slab pregătite”, subliniind că stabilitatea şi predictibilitatea trebuie garantate, indiferent cine se află la guvernare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
COTROCENI,
IOHANNIS,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.