Kievul propune negocieri pe Skype privind conflictul cu separatiştii proruşi

Postat la 10 iulie 2014 32 afişări

Guvernul ucrainean a sugerat joi să se folosească Skype în vederea relansării negocierilor Grupului de contact cu privire la conflictul cu rebeli proruşi în estul ţării, recunoscând totodată că această idee nu se bucură de prea mult succes.

Kievul propune negocieri pe Skype privind conflictul cu separatiştii proruşi

 Aceste negocieri - puternic încurajate de către europeni şi Rusia şi care reunesc în Ucraina Rusia şi OSCE, cu participarea insurgenţilor - s-au blocat din cauza alegerii locului. Oraşul Doneţk - propus de către rebeli - a fost respins de Kiev din motive de securitate, un stat UE a fost respins ca inacceptabil tot de către insurgenţi, deoarece liderii lor sunt vizaţi de interdicţii cu privire la eliberarea vizelor de călătorie în cadrul sancţiunilor, iar oraşul Minsk, capitala Belarusului, nu a fost acceptat nici el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/kievul-propune-negocieri-pe-skype-privind-conflictul-cu-separatistii-prorusi-12924839
12924839
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.