KFC şi Pizza Hut angajează peste 70 de persoane. Vezi ce posturi sunt disponibile şi ce criterii trbuie să îndeplinească angajaţii

Autor: Ioana Matei Postat la 12 august 2016 229 afişări

KFC şi Pizza Hut angajează peste 70 de persoane. Vezi ce posturi sunt disponibile şi ce criterii trbuie să îndeplinească angajaţii

Lanţurile de restaurante KFC şi Pizza Hut au disponibile peste 70 de posturi în noile locaţii pe care le vor deschide la 1 septembrie, odată cu inaugurarea centrului comercial ParkLake din sectorul 3 al Bucureştiului, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.  Cei interesaţi de un loc de muncă la KFC pot opta pentru posturile de casier sau bucătar, iar cei care doresc un loc de muncă în cadrul Pizza Hut, pot alege fie posturi de ospătar, fie joburi în bucătărie.

Toţi noii angajaţi beneficiază de instruire practică în restaurante, realizată de personal autorizat, cât şi de training-uri online, sub formă de cursuri şi teste. Toate acestea vin în sprijinul celor care nu au experienţă anterioară pe un post similar, fiind facilitată în acest fel integrarea lor în echipă, cât şi o mai bună înţelegere a atribuţiilor.

Potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii lanţurilor de restaurante, candidaţii au posibilitatea de a obţine un post fără experienţă prealabilă,  bonus de fidelitate sau creşteri salariale corelate cu vechimea. Ei vor beneficia de un program flexibil, care poate fi adaptat conform necesităţilor fiecăruia şi pot opta fie pentru program full time, fie part time de patru sau şase ore, fie pot lucra doar în weekend (vinerea, sâmbăta şi duminica).

ParkLake, complexul comercial amplasat lângă Parcul Alexandru Ioan Cuza, îşi va deschide porţile chiar pe 1 septembrie 2016 şi va cuprinde aproximativ 200 de magazine şi restaurante, printre care un restaurant KFC şi unul Pizza Hut.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.