KFC deschide primul restaurant în Târgu Jiu, în urma unei investiţii de 350.000 de euro

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 16 octombrie 2014 496 afişări

KFC deschide primul restaurant în Târgu Jiu, odată cu inaugurarea centrului comercial Shopping City Mall. Restaurantul are o suprafaţă de 167 mp şi se află în zona food court a mall-ului. Reţeaua KFC în România ajunge, astfel, la 52 de unităţi. Pentru deschiderea noului restaurant KFC au fost investiţi 350.000 euro, declară Monica Eftimie, chief marketing officer.

KFC deschide primul restaurant în Târgu Jiu, în urma unei investiţii de 350.000 de euro

KFC, lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume, face parte din grupul YUM!Brands, cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial. 15.000 de restaurante KFC servesc zilnic peste 12 milioane de clienţi în 109 ţări.

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network KFC şi numără 52 de restaurante în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi un restaurant la Chişinău, Republica Moldova.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kfc,
restaurant,
city mall,
centru comercial
/actualitate/kfc-deschide-primul-restaurant-in-targu-jiu-in-urma-unei-investitii-de-350-000-de-euro-13400731
13400731
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.