Kelemen Hunor propune ca alocaţiile pentru copii să fie diferenţiate în funcţie de veniturile familiilor

Postat la 15 iunie 2021 163 afişări

Kelemen Hunor propune ca alocaţiile pentru copii să fie diferenţiate în funcţie de veniturile familiilor

Kelemen Hunor, liderul UDMR, a făcut o propunere partenerilor din coaliţia de guvernare în privinţa alocaţiilor copiilor.

Hunor propune ca alocaţiile pentru copii să fie diferenţiate în funcţie de veniturile familiilor. Hunor: „Noi am propus o schimbare de filosofie pentru alocaţiile copiilor”.

Vicepremierul Kelemen Hunor, liderul UDMR, a afirmat, luni, că a propus partenerilor din coaliţia de guvernare ca alocaţiile pentru copii să fie diferenţiate în funcţie de veniturile familiilor.

„Am vorbit de alocaţii pentru copii, rămâne varianta Senatului. Asta înseamnă că creşterea de 20% se va operaţionaliza începând cu 1 ianuarie. Noi am propus o schimbare de filosofie pentru alocaţiile copiilor, să legăm de venituri şi să fie deductibilă din impozitul după venit. Deci, este o schimbare propusă, pe care o vom discuta în acest an, în aşa fel încât să încercăm să introducem începând din anul 2023”, a declarat Kelemen Hunor, într-o declaraţie acordată presei, la Palatul Parlamentului.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alocatii,
copii,
familii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.