Kaufland România deschide două magazine noi în Sibiu şi Piatra Neamţ

Autor: Andra Stroe Postat la 27 ianuarie 2021 128 afişări

Kaufland România deschide două magazine noi în Sibiu şi Piatra Neamţ

Kaufland România va deschide mâine două magazine noi, în Piatra Neamţ şi în Sibiu, ajungând la o reţea naţională de 141 de hipermarketuri.

Cele două unităţi vor funcţiona cu o echipă de aproximativ 100 de angajaţi fiecare.

Al patrulea magazin din Sibiu dispune de o suprafaţă totală de peste 5.500 metri pătraţi, dintre care peste 3.000 metri pătraţi sunt destinaţi spaţiului interior de vânzare. Noua unitate va oferi o staţie de încărcare electrică cu putere sporită: 50KW, anunţă reprezentanţii companiei. Hipermarketul este prevăzut cu 9 case de marcat standard dintre care 2 destinate persoanelor cu dizabilităţi şi alte 4 case express tip self-service. În galeria comercială a magazinului, clienţii au acces şi la o zonă de Food Court, ce cuprinde o cofetărie, pizzerie, o farmacie, un petshop, un centru pentru copiere chei, dar şi un punct Tabac Xpress.

Kaufland deschide şi al doilea magazin din Piatra Neamţ, cu o suprafaţă totală de peste 4.500 metri pătraţi, din care peste 3.000 metri pătraţi sunt destinaţi spaţiului interior de vânzare. 

Noul magazin din Piatra Neamţ este prevăzut cu 8 case de marcat standard, dintre care 2 destinate persoanelor cu dizabilităţi şi alte 4 case express tip self-service. Zona de Food Court din Piatra Neamţ va include o pizzerie, o cofetărie, o farmacie şi un punct de schimb valutar. Locaţia oferă şi staţii e-charge de încărcare rapidă a maşinilor electrice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kaufland,
sibiu,
piatra neamt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.