Kaufland retrage de la vânzare un leagăn pentru copii

Autor: Cosmin Pirv Postat la 23 iunie 2021 92 afişări

Kaufland a anunţat miercuri că retrage de la vânzare un leagăn pentru copii, comercializat în perioada 6 martie 2017-26 august 2020. Cei care au achiziţionat produsul vor primi în magazine contravaloarea acestuia.

Kaufland retrage de la vânzare un leagăn pentru copii

Produsul Leagăn pentru copii 3 în 1 a fost comercializat în magazinele Kaufland în perioada 06.03.2017 - 26.08.2020.

„În anumite circumstanţe, la produsul menţionat, clemele de prindere ale piesei din mijloc se pot rupe, existând astfel posibilitatea de accidentare a copilului (6 - 36 luni)”, se arată într-un comunicat remis miercuri presei de Kaufland.

Pentru a proteja siguranţa consumatorilor, Kaufland a reacţionat şi a retras de la comercializare produsul respectiv.

Clienţii care au achiziţionat produsul sunt rugaţi să nu îl mai utilizeze. Ei se pot prezenta în orice magazin pentru a-l returna şi vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
leagăn,
copii,
kaufland

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.