Jurma: Copiii devin cea mai vulnerabilă ţintă a pandemiei

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 02 ianuarie 2022 142 afişări

Jurma: Copiii devin cea mai vulnerabilă ţintă a pandemiei

„Multă lume aşteaptă un miracol care să ne salveze de valul 5 şi Omicron fără că noi să facem nimic, dar Dumnezeu ne-a dat deja un miracol, se numeşte vaccin”, afirmă medicul Octavian Jurma. Fără vaccinare, în acest an copiii devin cea mai vulnerabilă ţintă a pandemiei, spune el.

„Multă lume aşteaptă un miracol care să ne salveze de valul 5 şi Omicron fără că noi să facem nimic. Dar Dumnezeu ne-a dat deja un miracol, se numeşte vaccin. Doar că trebuie să facem ceva ca să ne păzească de rele. Vaccinul este un miracol produs de minţi luminate, pe care îl refuzăm pentru că ascultăm de minţi întunecate... E foamete mare în lume şi Dumnezeu ne-a dat posmegii ca să nu murim de foame nu ca să ne îndestulăm, dar noi îi refuzăm pentru că trebuie să facem ceva ca să îi muiem. Apoi, dacă totuşi i-am muiat, protestăm <cât mai trebuie să mâncăm posmegi?>

La care ecoul ne răspunde <cât mai trebuie să trăim?>...”, scrie pe Facebook Octavian Jurma.

Potrivit acestuia, fără vaccinare, copiii devin cea mai vulnerabilă ţintă a pandemiei.

„În 2022 ne aşteaptă însă o decizie şi mai grea decât să ne muiem posmegii pentru noi. Va trebui să muiem posmegii pentru copiii noştri. Fără noi, fără decizia noastră de ne proteja copiii de virus şi de boală prin vaccinare, copiii devin cea mai vulnerabilă ţintă a pandemiei. Pentru a lua asemea decizii de viaţă şi de moarte, Dumnezeu ne-a dat deja miracolul accesului la Adevăr. Cu ajutorul ştiinţei care cercetează adevărul despre legile naturii am descoperit vaccinul ca o unealtă de îmblânzire şi a variantei Delta. Am refuzat leacul, am îmbrăţişat boala şi am murit cu zecile de mii. Dumnezeu nu ne poate ajuta cu forţă pentru că asta ar însemna că ne lipseşte de libertatea de a decide singuri şi de dreptul de a fi judecaţi după faptele noastre. Mare ispita de a cere lui Dumnezeu să îţi şi moaie posmegii pe care ţi i-a dat să nu mori de foame, să îi ceri să te scape de gravitaţie când refuzi paraşuta sau să te scape de înec când refuzi colacul de salvare... Să nu uităm că până şi pentru un adevăr care pare azi banal, cum este faptul că Pământul se roteşte în jurul Soarelului, oameni iubitori de adevăr au fost judecaţi şi ucişi de negaţioniştii vremii tot cu crucea în mâna. Ignoranţa nu e sfântă! Negând adevărul nu poţi face bine... Sper ca în 2022 să nu ajungem să negăm iarăşi că Pământul se învârte în jurul Soarelului, că deja am ajuns să negăm că este rotund...”, adaugă medicul Jurma.

El recapitulează marile adevăruri incontestabile ale ştiinţei: „Pământul e rotund! Pământul se învârteşte în jurul Soarelului! Virusul ucide, vaccinul protejează! 2+2 = 4!”

„Adevărul e terapeutic, oricât este de amar. Minciuna e toxică, oricât este de plăcută. Mare ispita de a deveni slujitorul minciunii, pentru că multe îţi promite Diavolul ca să te facă să plăteşti pentru ceea ce a plătit deja Fiul lui Dumnezeu pentru tine. La multe rotaţii în jurul Soarelului”, încheie Octavian Jurma.

Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş a confirmat vineri alte 49 cazuri noi de infectare cu tulpina Omicron a virusului SARS-CoV-2, a anunţat Ministerul Sănătăţii

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jurma,
vaccinare,
coronavuirus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.