Jumatate dintre cladirile din centrul vechi al Bucurestiului se pot prabusi la un seism de 7 grade

Postat la 13 decembrie 2010 31 afişări

Mai mult de jumatate dintre cladirile din centrul vechi al Bucurestiului, in a caror reabilitare nu s-a investit nimic, risca sa se prabuseasca in cazul unui cutremur cu o magnitudine de peste 7 grade pe scara Richter, a declarat Stefan Dumitrascu, arhitectul sef al sectorului 3.

"Centrul vechi al Bucurestiului este un satulet de provincie prafuit pe langa centrul altor orase, cum ar fi Praga.Are doua strazi cu casute care stau sa cada si cu carciumi in care te duci sa bei o cafea la pret triplu fata de alta locatie si in care nimeni n-a bagat un ban in consolidare", a spus Dumitrascu. El a adaugat ca aproximativ 90% din cladirile centrului vechi sunt in sectorul 3.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/jumatate-dintre-cladirile-din-centrul-vechi-al-bucurestiului-se-pot-prabusi-la-un-seism-de-7-grade-7810791
7810791
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.