Judecătoarele Antonela Costache şi Viorica Dinu, în arest la domiciliu

Postat la 28 mai 2014 42 afişări

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a înlocuit măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu în cazul judecătoarelor Antonela Costache şi Viorica Dinu, judecate pentru luare de mită în vederea pronunţării unor soluţii favorabile.

Judecătoarele Antonela Costache şi Viorica Dinu, în arest la domiciliu

 Instanţa supremă a admis astfel contestaţiile celor două judecătoare formulate împotriva deciziei Curţii de Apel Bucureşti, care a decis ca ele să fie în continuare cercetate în stare de arest.

ICCJ a înlocuit măsura arestului cu arestul la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, între 27 mai şi 25 iunie.

Totodată prin aceeaşi sentinţă va fi arestat la domiciliu şi avocatul Daniel Petre, judecat în acelaşi dosar.

Decizia instanţei supreme este definitivă, Viorica Dinu, Antonela Costache şi Daniel Petre fiind scoşi din arest şi duşi la locuinţele lor.

Viorica Dinu şi Antonela Costache au fost trimise în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), împreună cu alte 21 de persoane, în 5 iulie 2013.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/judecatoarele-antonela-costache-si-viorica-dinu-in-arest-la-domiciliu-12655969
12655969
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.