Judecătoarea Dinu se simte umilită în arest: Analfabeţii, în acelaşi loc cu cei cu studii superioare

Postat la 10 octombrie 2013 49 afişări

Judecătoarea Viorica Dinu, arestată în dosarul în care este acuzată că a primit mită, a declarat joi, în faţa magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti, că se simte "umilită" de condiţiile din închisoare, întrucât "persoanele cu studii superioare nu trebuie să stea în acelaşi loc cu analfabeţii.

Judecătoarea Dinu se simte umilită în arest: Analfabeţii, în acelaşi loc cu cei cu studii superioare

 În opinia ei, închisorile din România nu sunt pregătite să încarcereze oameni cu studii superioare.

"Faptul că sunt închisă mă umileşte şi nu îmi oferă nicio altă formă de educare. În prezent, în România, penitenciarele nu sunt pregătite să încarcereze persoane cu studii superioare. Acestea sunt amestecate cu analfabeţi, cu care nu ai ce să discuţi şi care nu te înţeleg. Indiferent ce se întâmplă în viaţă cu un magistrat, el trebuie să îşi păstreze demnitatea. Eu am mi-am pierdut această demnitate dintr-o greşeală sau din prea multă milă faţă de oameni", a spus Viorica Dinu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/judecatoarea-dinu-se-simte-umilita-in-arest-analfabetii-in-acelasi-loc-cu-cei-cu-studii-superioare-11492505
11492505
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.