VREMEA va fi caldă vineri. Ce temperaturi se vor înregistra în ţară, în Bucureşti şi la munte

Postat la 10 octombrie 2013 42 afişări

Vineri, VREMEA va deveni mai caldă decât în mod obişnuit în a doua decadă a lunii octombrie în cea mai mare parte a ţării, exceptând nord-estul unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

VREMEA va fi caldă vineri. Ce temperaturi se vor înregistra în ţară, în Bucureşti şi la munte

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 15...16 grade în nordul Moldovei şi 25...26 de grade în Banat şi Crişana, iar cele minime între 7 şi 15 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, până la 2...3 grade. Dimineaţa şi noaptea, local în estul şi în sudul teritoriului şi pe arii restrânse în rest, se va semnala ceaţă asociată izolat cu burniţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-va-fi-calda-vineri-ce-temperaturi-se-vor-inregistra-in-tara-in-bucuresti-si-la-munte-11491592
11491592
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.