Josef Goschy a vândut hotelul Transilvania din Alba Iulia unor afacerişti locali, fraţii Florea

Postat la 18 decembrie 2012 71 afişări

Josef Goschy, proprietarul Unita Turism, cel mai mare lanţ hotelier din România, a vândut cu 1,7 milioane de euro hotelul Transilvania pe care îl deţinea în Alba Iulia unor oameni de afaceri locali, fraţii David şi Marcel Florea.

"Am vândut hotelul Transilvania din Alba Iulia fraţilor Florea. Valoarea tranzacţiei, care s-a semnat azi (luni - n.r.) a fost de 1,7 milioane de euro plus TVA", a declarat Goschy. El a adăugat că negocierile au durat o lună şi jumătate. "Am vândut hotelul pentru că am avut nevoie de bani. Cu suma obţinută voi plăti din creditul pe care l-am luat cu mai mulţi ani în urmă pentru a cumpăra alte hoteluri", a explicat Goschy. Acesta a adăugat că fraţii Florea vor să investească în modernizarea hotelului şi să-i ridice gradul de confort de la 2 la 4 stele. Hotelul Transilvania are 82 de camere.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
Josef Goschy,
vanzare,
business
/actualitate/josef-goschy-a-vandut-hotelul-transilvania-din-alba-iulia-unor-afaceristi-locali-fratii-florea-10398696
10398696
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.