Jose Reino da Costa este noul director general al Millennium Bank România

Postat la 25 septembrie 2012 35 afişări

Jose Reino da Costa îşi începe mandatul de director general al Millennium Bank România, în urma aprobării date de către Banca Naţională a României.

Noul director general a fost numit de Consiliul de Administraţie al Millennium Bank România pentru a-l înlocui pe Jose Toscano, după şase ani în care acesta din urmă a exercitat această funcţie. De-a lungul mandatului său de director general, Jose Toscano a contribuit la înfiinţarea de la zero şi lansarea Millennium Bank, în octombrie 2007, la extinderea reţelei teritoriale şi apoi la stabilizarea business-ului, într-un context economic foarte dificil.

Jose Reino da Costa, 48 de ani, are o vastă experienţă internaţională în domeniul financiar, acumulată de-a lungul celor aproape 14 ani de când lucrează în grupul Millennium bcp. Înainte de a veni în România, a lucrat în medii economice variate, cum ar fi cel din Portugalia, Macao şi Angola. În ultimii patru ani a fost directorul general al Millennium Bank în Angola, unde a contribuit semnificativ la dezvoltarea impresionantă a băncii pe piaţa angoleză.

"Principalul obiectiv al lui Jose Reino da Costa este să continue strategia de dezvoltare a Millennium Bank România, beneficiind de acelaşi angajament puternic al grupului Millennium bcp faţă de piaţa locală", a precizat banca într-un comunicat.

Millennium Bank România are acum 65 de sucursale şi aproape 700 de angajaţi. Banca a raportat o scădere cu 35,2% a pierderilor în prima jumătate a anului, la 6,5 mil. euro, faţă de 10,1 mil. euro în prima jumătate a anului trecut.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/jose-reino-da-costa-este-noul-director-general-al-millennium-bank-romania-10116007
10116007
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.