"Joker", pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de peste 93 de miloane de dolari

Postat la 07 octombrie 2019 47 afişări

Filmul "Joker", regizat de Todd Phillips, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 93,5 miloane de dolari în weekendul premierei, potrivit boxofficemojo.com.

"Joker", pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de peste 93 de miloane de dolari

În regia lui Todd Phillips, pelicula "Joker" a adus pe marile ecrane actori celebri, precum Robert De Niro, Joaquin Phoenix, Marc Maron şi Zazie Beetz. Filmul spune o poveste moralizatoare, realizând studiul unui personaj dispreţuit de societate. Robert de Niro apare în rolul unei gazde de televiziune, ce îl face pe Joker să dezvolte nişte tulburări mintale.

Liderul săptămânii trecute, animaţia "Yeti - Omul Zăpezilor", a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 12 milioane de dolari. Lungmetrajul "Abominable", de Jill Culton şi Todd Wilderman, dedicat întregii familii, prezintă povestea lui Yeti, care s-a rătăcit prin lumea noastră şi are nevoie de ajutor ca să se poată întoarce în universul lui magic, potrivit Cinemagia.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
joker,
incasari,
american,
box office,
primul loc,
film

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.