Jobul de vis: o familie ultra-bogată oferă până la 120.000 de euro unui cuplu care să se mute pentru ei în Bahamas

Autor: Ioana Matei Postat la 08 mai 2021 1412 afişări

Jobul de vis: o familie ultra-bogată oferă până la 120.000 de euro unui cuplu care să se mute pentru ei în Bahamas

O familie super bogată oferă până la 120.000 de dolari pe an unui cuplu pentru ca ei să se ocupe de administrarea proprietăţilor lor aflate pe o insulă din Bahamas, precum şi în Naples, Florida, potrivit unui anunţ citat de presa internaţională. Cei care aplică şi au succes va trebui să muncească între 8 am şi 5 pm de luni până vineri şi vor avea parte de cazare la ambele proprietăţi. 

Recrutorul Polo & Tweed a postat „jobul de vis” recent, menţionând că sunt în căutarea unei perechi de oameni care să îi ajute să administreze două case - în Naples, Florida şi pe o insulă privată din Bahamas. Oricine poate să aplice, dacă are, desigur, un permis de muncă în Statele Unite. 

Familia respectivă – care şi-a păstrat anonimatul în anunţ - face parte din rândul ultra-bogaţilor lumii şi are doi copii adulţi, care locuiesc în continuare cu părinţii lor şi îşi împart timpul între cele două reşedinţe ale familiei. Cei care vor reuşi să obţină jobul,vor avea grijă de un domeniu aflat în Florida unde se află trei case cu nouă dormitoare şi o proprietate din Bahamas care are patru dormitoare în fiecare dintre case. Familia, care are deja angajaţi grădinari şi personal care să se ocupe de piscină, caută „un cuplu cu experienţă în administrarea treburilor domestice, care să devină un membru pe termen lung al echipei şi care să ajute la administrarea şi îngrijirea locuinţelor lor”. 

Lucy Challenger, fondatorul recrutorului Polo & Tweed, a declarat pentru Daily Star că job-ul reprezintă o oportunitate care apare o dată în viaţă. Cuplul va primi până la 120.000 dolari pe an pentru administrarea celor două proprietăţi. Programul de muncă este între luni şi vineri, între 8 am şi 5 pm, cu munca ocazională în weekend (aceasta fiind considerată muncă suplimentară). 

Sursa: DailyMail

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.