Joan Rivers a fost internată din cauza unui stop cardio-respirator. Starea sa de sănătate este bună

Autor: Bogdan Enache Postat la 29 august 2014 36 afişări

Actriţa americană Joan Rivers a fost transportată de urgenţă la spital, joi, din cauza unui stop cardio-respirator, însă în prezent starea sa de sănătate este bună.

Joan Rivers, celebră în Statele Unite pentru stilul său direct, acid şi autoironic, este în prezent internată la Mount Sinai Hospital din New York.

Fiica vedetei, Melissa, a anunţat, joi, că actriţa "se odihneşte confortabil" şi a mulţumit tuturor pentru sprijinul oferit mamei sale.

Aceasta nu a oferit detalii despre starea de sănătate a lui Joan Rivers, în vârstă de 81 de ani, care a fost internată iniţial în clinica Yorkville Endoscopy pentru o intervenţie la corzile vocale. În timpul acestei intervenţii, care a avut loc joi, actriţa ar fi încetat să respire, potrivit mai multor relatări din presa americană.

Potrivit unui purtător de cuvânt al pompierilor din New York, o persoană aflată în stop cardio-respirator a fost transportată de la clinica Yorkville Endoscopy la spitalul Mount Sinai, în urma unui apel de urgenţă primit la ora locală 9:40 (16:40, ora României, n.r).

Acesta nu a precizat, din motive de confidenţialitate, numele persoanei respective, însă televiziunile locale au anunţat că este vorba despre Joan Rivers.

Joan Rivers este considerată un pionier privind accesul femeilor în lumea comediei. A devenit cunoscută în anii 1960, printre vedetele alături de care a lucrat pe scena cluburilor de comedie din New York aflându-se nume ca Bill Cosby, Richard Pryor, Woody Allen şi George Carlin, despre care Rivers a spus că nu s-a simţit niciodată ca şi cum ar fi fost parte a "clicii lor".

În 1983 a obţinut una dintre cele mai râvnite poziţii din industrie, după ce gazda emisiunii "The Tonight Show", Johnny Carson, a numit-o invitat special permanent.

Stilul său direct, acid şi autoironic a fost apreciat şi a atras mulţi fani, dar şi recunoaşterea meritelor de către industrie, iar în ultmii ani a devenit o acidă critică de modă, cu ţinta asupra vedetelor de la Hollywood.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
JOAN RIVERS,
SPITALIZARE,
CELEBRITĂŢI
/actualitate/joan-rivers-a-fost-internata-din-cauza-unui-stop-cardio-respirator-starea-sa-de-sanatate-este-buna-13166432
13166432
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.