Joaca de-a Guvernul, episodul 2

Postat la 09 noiembrie 2009 15 afişări

Premierul desemnat Liviu Negoita a prezentat lista ministrilor Cabinetului pentru care va cere votul de investitura. Numele acestora nu sunt o surpriza pentru nimeni, cei mai multi fiind membri sau apropiati ai PD-L.

Lista Guvernului pregatita de catre premierul desemnat, Liviu Negoita, include un numar de 14 ministere, conduse in majoritate de catre actuali ministri interimari, PDL:

Daniel Funeriu - Educatie, Vasile Blaga - Dezvoltare regionala si turism, Gabriel Oprea - Interne, Gheorghe Pogea - Finante, Mihai Seitan - Munca, Mihai Stanisoara - Aparare, Radu Berceanu - Transport, Valeriu Tabara - Agricultura, Adriean Videanu - Economie, Catalin Predoiu - Justitie, Bogdan Aurescu - Externe, Sulfina Barbu - Mediu, Theodor Paleologu - Cultura, Cristian Irimie - Sanatate

Potrivit Mediafax, formula anuntata de Negoita nu mai include Ministerele pentru IMM, Tineret şi Sport, Comunicatii, Relatia cu Parlamentul, Turism, comasate cu alte ministere. Premierul desemnat a precizat din nou ca se bazeaza pe sprijinul PDL si al parlamentarilor independenti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Negoita,
lista,
Cabinet,
investitura,
desemnare
/actualitate/joaca-de-a-guvernul-episodul-2-5092992
5092992
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.