JLL îl numeşte pe Viorel Opaiţ business development director

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 27 ianuarie 2015 776 afişări

Compania de consultanţă imobiliară JLL anunţă angajarea lui Viorel Opaiţ pe poziţia de business development director. El va fi responsabil cu dezvoltarea unor parteneriate pe termen lung cu principalii actori din piaţa imobiliară (propietari, chiriaşi, investitori), cu accent pe zonele de birouri şi industrial.

JLL îl numeşte pe Viorel Opaiţ business development director

Opaiţ este absolvent al Academiei de Studii Economice, cu o experienţă de peste 10 ani în piaţa imobiliară, având în portofoliu peste 100 de tranzacţii încheiate, care însumează peste 500.000 mp de spaţii tranzacţionaţi. Pe parcursul carierei sale, numele său a fost legat de tranzacţii precum vânzarea A1 Business Park, consolidarea birourilor Vodafone, ING Bank sau Microsoft.

Marius Scuta, national director la JLL, comentează: “După un an 2014 bun pentru JLL, în 2015 ne vom consolida echipa de specialişti, urmând să anunţăm noi seniori în cadrul companiei. Strategia noastră este de a ne extinde mai degrabă punctual decât extensiv.”

În ceea ce priveşte piaţa imobiliară în 2015, Viorel Opaiţ, spune: ”Vom asista la dezvoltarea unor noi poluri de birouri, ca parte a provocării de a echilibra Bucureştiul din punct de vedere urbanistic şi al traficului, bazată şi pe o cerere crescută în ultimii doi ani în principal din domeniul IT şi outsourcing pentru spaţii mai flexibile şi mai uşor accesibilile pentru angajaţii lor. Pe zona industrială, am asistat anul trecut la intrarea unor noi jucători, dovada a potenţialului acestui segment. Producătorii de subansamble auto vor investi în continuare în creşterea capacităţilor din România în noul cadru politico-economic stabil, cerere care se va regăsi în viitoare trazacţii în principale oraşe din ţară.”

Înainte de poziţia ocupată în JLL, Viorel Opaiţ a lucrat pentru o altă companie de consultanţă imobiliară din România, în cadrul departamentului de servicii corporative.

Înregistrând venituri anuale globale de 4 miliarde dolari SUA, JLL activează în 75 de ţări şi peste 1.000 de locaţii din întreaga lume. Operând în numele clienţilor săi, compania oferă servicii de management şi servicii imobiliare externalizate, având un portofoliu de aproximativ 280 milioane m2 şi  un volum total al investiţiilor de 99 miliarde de dolari SUA rezultat din vânzări, achiziţii şi finanţări la nivel global în 2013. Divizia de management al investiţiilor - LaSalle Investment Management - administrează active imobiliare de 48  miliarde dolari SUA.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/jll-il-numeste-pe-viorel-opait-business-development-director-13788158
13788158
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.