Jay-Z face istorie şi devine primul rapper miliardar

Autor: Alex Ciutacu Postat la 08 iunie 2019 164 afişări

Jay-Z face istorie şi devine primul rapper miliardar

Jay-Z a făcut istorie devenind primul rapper din lume care ajunge miliardar, potrivit The Independent.

Averea artistului din industria de hip-hop depăşeşte uşor 1 miliard de dolari, potrivit unui raport lansat de publicaţia Forbes.

În urmă cu doar doi ani, aceeaşi publicaţie titra că Jay-Z este în cursă cu rapperul Diddy pentru titulatura de primul rapper care atinge miliardul de dolari.

Potrivit estimărilor, averea lui Jay-Z a fost sporită de anumite businessuri în care acesta este implicat, precum brandul de şampanie Armand de Brignac, evaluat la 310 milioane dolari, şi platforma de conţinut pe bază de subscripţie Tidal – evaluată şi ea la circa 100 milioane dolari.

Un alt factor care contribuie la averea rapperului sunt banii ţinuţi în „cash şi investiţii”, cum sunt ele notate, care ajung la 200 milioane dolari.

Într-un top realizat în 2017, soţul artistei Beyonce era pe locul doi cu o avere estimată la 810 milioane dolari, după Diddy care ocupa primul loc cu o avere de 820 milioane dolari.

Topul din 2017 era completat de Dr Dre cu o avere de 740 milioane dolari, Birdman cu 110 milioane dolari şi Drake cu 90 milioane dolari.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.