Japonia mobilizeaza fortele navale in zona cutremurului

Postat la 11 martie 2011 43 afişări

Japonia si-a trimis navele apartinand fortelor navale de autoaparare (FAD) catre zona Miyagi, afectata vineri de un cutremur foarte puternic, cu magnitudinea de 8,9, produs in largul coastelor de nord-est ale Japoniei, a anuntat agentia de presa Kyodo.

Guvernatorul prefecturii Miyagi a cerut Guvernului central trimiterea fortelor armate terestre, potrivit aceleiasi surse. Ministerul Apararii a ordonat ca opt avioane de vanatoare sa decoleze pentru a evalua amploarea pagubelor, a precizat presa. Cutremurul cu magnitudinea de 8,9, potrivit institutului american de geofizica USGS, s-a produs la 24,4 kilometri adancime, la ora 14.46 (5.46 GMT) si la aproximativ 100 de kilometri in largul prefecturii Miyagi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/japonia-mobilizeaza-fortele-navale-in-zona-cutremurului-8053376
8053376
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.