Jana Mackovicova este noul marketing & trade marketing manager al diviziei Henkel Beauty Care, România

Autor: Anca Barbulescu Postat la 23 mai 2013 139 afişări

Jana Mackovicova a preluat recent conducerea departamentelor marketing şi trade marketing ale diviziei Beauty Care, Henkel România.

Jana Mackovicova este noul marketing & trade marketing manager al diviziei Henkel Beauty Care, România

Ea şi-a început cariera în compania Henkel Cehia în septembrie 2000, ocupând de-a lungul timpului diverse poziţii în cadrul departamentului marketing al diviziei cosmetice Henkel Cehia, de la product manager assistant până la product manager şi group product manager.

În perioada 2007-2009, ea a avut responsabilităţi regionale, ca brand manager CEE. în această perioadă, s-a ocupat, de la Viena, de coordonarea şi  implementarea strategiei de marketing pentru categoria “Coloranţi” pe 12 pieţe din Europa Centrala şi de Est.

Mackovicova o înlocuieşte în această poziţie pe Claudia Drăgoescu-Nicolescu care a părăsit compania Henkel România la sfârşitul lunii aprilie 2013.

Henkel opereaza la nivel global cu marci si tehnologii grupate in trei divizii:  Laundry & Home Care, Beauty Care si Adhesive Technologies. Companie fondata in 1876, Henkel detine in prezent pozitii de lider global atat pe pietele de bunuri de larg consum, cat si pe cele industriale, printre cele mai importante marci numarandu-se Persil, Schwarzkopf si Loctite. Henkel are cca 47,000 de angajati la nivel global si a inregistrat in anul fiscal 2012 vanzari de 16,510 miliarde euro si un profit operational ajustat de 2,335 miliarde euro. Actiunile preferentiale Henkel sunt listate la bursa germana DAX.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
henkel,
cosmetice
/actualitate/jana-mackovicova-este-noul-marketing-trade-marketing-manager-al-diviziei-henkel-beauty-care-romania-10897032
10897032
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.