Jamie Oliver dă faliment? Motivul pentru care a închis aproape JUMATATE din restaurante pe care le deţine intr-o singură zi

Postat la 25 ianuarie 2018 1004 afişări

Jamie Oliver va închide 12 din cele 37 de restaurante pe care le are în Marea Britanie.

Jamie Oliver dă faliment? Motivul pentru care a închis aproape JUMATATE din restaurante pe care le deţine intr-o singură zi

Zvonurile privind închiderea localurilor au apărut începând de săptămâna trecută însă nimeni din interiorul companiei nu a vrut să confirme. Totuşi, astăzi a fost făcut anunţul iar motivaţia este că este o ”mişcare strategică menită să asigure buna funcţionare a companiei în viitor. Localurile rămase nu vor fi afectate de această restructurare.”

 

Anul trecut Jamie Oliver a mai închis 7 dintre restaurantele sale cu specifi italian, dar şi lanţul de pizzerii Union Jack. În 2017 localurile sale au pierdut 10 milioane de euro, după ce în 2016 au avut profit de 2,5 milioane.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.