James Hetfield, de la Metallica, debutează ca actor

Postat la 10 ianuarie 2019 46 afişări

Filmul "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile", o biografie a ucigaşului în serie american Ted Bundy, în care a debutat ca actor muzicianul James Hetfield, solistul trupei de rock Metallica, va avea premiera la ediţia de anul acesta a Festivalului Sundance, potrivit The Independent.

James Hetfield, de la Metallica, debutează ca actor

Filmul va avea premiera mondială pe 26 ianuarie, la ediţia de anul acesta a Festivalului Sundance, care va avea loc în perioada 24 ianuarie - 3 februarie, în Park City din Utah (SUA).

Muzicianul în vârstă de 55 de ani joacă în acest film primul său rol dramatic, al ofiţerului Bob Hayward, cel care l-a arestat pe celebrul criminal în serie în 1975, când l-a tras pe dreapta şi a descoperit în automobilul acestuia nişte unelte folosite la un jaf, dar a suspectat că are de-a face cu autorul unor infracţiuni mai grave.

Regizorul filmului, Joe Berlinger - care a mai folosit muzica formaţiei Metallica în documentarele din seria "Paradise Lost" şi a coregizat documentarul despre trupă "Some Kind of Monster" (2004) -, s-a arătat, anul trecut, încântat de faptul că Hetfield face parte din distribuţie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
metallica,
actor,
debut

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.