Ivan: Referendumul pe Constituţie, cel mai probabil în prima parte a lui 2015. Promulgarea noaptea, gest iresponsabil

Postat la 16 decembrie 2013 28 afişări

Referendumul pentru modificarea Constituţiei va fi organizat cel mai probabil în prima parte a anului 2015, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, care, potrivit RFI, a calificat promulgarea sâmbătă noaptea a legii privind pragul la referendum drept un gest "iresponsabil".

Ivan: Referendumul pe Constituţie, cel mai probabil în prima parte a lui 2015. Promulgarea noaptea, gest iresponsabil

 Pentru Cătălin Ivan, gestul preşedintelui Traian Băsescu este unul "total neserios şi iresponsabil".

"Este un fel de Dan Diaconescu, ajuns la Cotroceni. Ştim că şi Dan Diaconescu vrea să ajungă la Cotroceni, n-are sens să mai ajungă, pentru că ştim cum ar fi dacă ar ajunge! E un fel de show mediatic făcut de Traian Băsescu, pe de o parte pentru a mai atrage atenţia opiniei publice asupra sa, pe de altă parte pentru a bloca orice posibilitate de a organiza referendumul odată cu alegerile prezidenţiale", a spus Ivan, citat de RFI.

Purtătorul de cuvânt al PSD crede că "nu câştigă nimic Traian Băsescu concret, decât imagine şi mai pune încă un băţ în roata actuala guvernări şi actualei uniuni aflate la guvernare, pentru că referendumul de modificare a Constituţiei va avea loc".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ivan-referendumul-pe-constitutie-cel-mai-probabil-in-prima-parte-a-lui-2015-promulgarea-noaptea-gest-iresponsabil-11776693
11776693
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.