Italianul Emanuele Butta este noul sef al diviziei de retail a UniCredit Tiriac Bank

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 02 noiembrie 2010 57 afişări

UniCredit Tiriac Bank are un nou manager responsabil pentru divizia de retail, in persoana italianului Emanuele Butta (44 ani), care de la 1 noiembrie il inlocuieste in functie pe Zoltan Major, care va fi promovat intr-o functie la nivel regional in cadrul grupului UniCredit.

Emanuele Butta, care lucreaza in UniCredit din 1992, a fost Head of CEE Retail Sales al grupului si a coordonat introducerea mai multor proiecte, atat in Romania, cat si in alte tari din zona, precum Rusia, Serbia, Cehia si Kazahstan. Butta asteapta avizul BNR pentru confirmarea in functia de vicepresedinte executiv responsabil cu divizia de retail.

Zoltan Major, nascut in Romania, a fost vicepresedintele executiv al diviziei de retail a UniCredit Tiriac Bank incepand din 2007. Anterior a condus departamentul de dezvoltare de produse pe regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) in divizia International Personal Banking a Citibank, apoi a condus divizia de retail a ABN Amro. Inainte de a fi recrutat de UniCredit, a fost CEO al Fondului National de Sanatate din Ungaria.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrală si de Est, cu 234 de sucursale in Romania si 520.000 de clienti activi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/italianul-emanuele-butta-este-noul-sef-al-diviziei-de-retail-a-unicredit-tiriac-bank-7684236
7684236
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.