Israelul a interceptat conversaţiile lui Bill Clinton cu Hafez al-Assad, în 1999

Postat la 30 mai 2014 34 afişări

Serviciile de informaţii israeliene au interceptat, în anul 1999, discuţiile pe care preşedintele american de la acea vreme, Bill Clinton, le-a purtat cu omologul său sirian, Hafez al-Assad, precum şi negocierile de la Camp David (SUA) pe tema conflictului israelo-palestinian, relatează Newsweek.

Israelul a interceptat conversaţiile lui Bill Clinton cu Hafez al-Assad, în 1999

 De asemenea, serviciile de spionaj israeliene au interceptat şi convorbirile telefonice între Hafez al-Assad şi ministrul sirian de Externe, tot în 1999, potrivit lui Ahron Bregman, autorul cărţii "Victorie blestemată: O victorie a Israelului şi a teritoriilor ocupate", care va fi lansată săptămâna viitoare în Marea Britanie.

Potrivit Newsweek, interceptările au fost efectuate de Unitatea 8.200, aparţinând Serviciului israelian de informaţii militare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/israelul-a-interceptat-conversatiile-lui-bill-clinton-cu-hafez-al-assad-in-1999-12667072
12667072
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.