Ironii PSD la adresa USR: Sloganul lor a devenit „Sttt! Acum stăm cu penalii la masa Puterii! ”

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 13 august 2021 128 afişări

Sloganul USR PLUS a devenit din „Fără penali în funcţie” în „Sttt! Acum stăm cu penalii la masa Puterii”, spun social democraţii, care readuc în atenţia publică mesajele iderului USR PLUS Dan Barna.

Ironii PSD la adresa USR: Sloganul lor a devenit „Sttt! Acum stăm cu penalii la masa Puterii! ”

„Două zile cu proteste în faţa Palatului Victoria! Membrii USR PLUS au scandat <Fără penali în funcţie!> cerând demisia premierului Florin Cîţu. Acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: Coaliţia de guvernare PNL-UDMR-USR PLUS este condusă de un penal. Sloganul <Fără penali în funcţii publice> a devenit pentru USR PLUS <Sttt! Acum stăm cu penalii la masa Puterii!>”, este mesajul postat pe Facebook de PSD.

Social-democraţii postat şi un colj video cu declaraţiile lui Dan Barna.

„Să avem în România, în cele mai importante poziţii: în Parlament, la Guvern şi la Preşedinţie, oameni care cred în <fără penali în funcţii publice>! Să ne asigurăm că <fără penali> devie realitate! Că se termină cu penalii în funcţii publice”, spunea Dan Barna.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
usr plus,
cîţu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.