Irina Radu, şefa TVR: Televiziunea Română va da în judecată Realitatea TV. "Am sesizat CNA"

Postat la 05 decembrie 2016 109 afişări

Irina Radu,preşedinte al TVR,declară într-un o scrisoare internă că va acţiona în instanţă Realitatea TV şi că a sesizat CNA pentru declanşarea unei campanii de denigrare a TVR, după ce conducerea postului public a hotărât să nu mai difuzeze un interviu cu premierul Dacian Cioloş la "Viaţa Satului".

Irina Radu, şefa TVR: Televiziunea Română va da în judecată Realitatea TV. "Am sesizat CNA"

Irina Radu, preşedinte al TVR, afirmă că Realitatea TV a declanşat o adevărată campanie împotriva TVR şi împotriva unor angajaţi ai postului public, după ce TVR a decis să nu mai permită Realitatea TV să preia semnalul pentru transmiterea paradei de Ziua Naţională.

TVR a oferit semnal celorlalte televiziuni private, dar nu postului Realitatea TV, din cauza afirmaţiilor denigratoare difuzate pe post la adresa TVR, în cazul interviului cu Dacian Cioloş, conform declaraţiilor jurnalistului Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere".

"În ultimele zile, un post de ştiri numit Realitatea TV a declanşat o adevărată campanie împotriva televiziunii noastre şi împotriva unora dintre noi.", declară Irina Radu într-o scrisoare internă trimisă angajaţilor

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.