Irimescu, în Germania: România are carne sigură pentru consum, Olanda a confirmat că marfa este bună

Postat la 13 februarie 2013 17 afişări

Achim Irimescu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, a declarat la Nurnberg că România livrează carne sigură pentru consum, lucru confirmat şi de autorităţile olandeze, oficialul român arătând în schimb că în Marea Britanie au fost identificate recent probleme de siguranţă alimentară.

Aflat la Nurnberg, Germania, pentru deschiderea oficială a târgului de produse ecologice Biofach 2013, eveniment la care România este "Ţara anului", secretarul de stat a arătat că ministrul de resort, Daniel Constantin, a plecat la Bruxelles pentru o întâlnire cu preşedintele Consiliului UE şi miniştrii statelor implicate în scandalul cărnii de cal.

"Vreau să prezint scuzele ministrului meu, care a trebuit să plece la Bruxelles, unde va avea loc, astăzi, o întâlnire între preşedintele consiliului UE şi miniştrii statelor implicate în scandalul cărnii de cal", a spus Irimescu persoanelor prezente la deschiderea târgului, unde ministrul Daniel Constantin îşi anunţase anterior participarea.

Secretarul de stat şi-a continuat declaraţia arătând că România nu are carne necorespunzătoare consumului.

Cititi mai mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Irimescu,
Germania,
carne,
consum,
Olanda
/actualitate/irimescu-in-germania-romania-are-carne-sigura-pentru-consum-olanda-a-confirmat-ca-marfa-este-buna-10560114
10560114
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.