Iranul susţine că a doborât un avion american fără pilot în estul ţării

Postat la 05 decembrie 2011 12 afişări

Iranul a doborât un avion american fără pilot RQ-170 "în estul ţării", la graniţa cu Afganistan şi Pakistan, a afirmat duminică postul de televiziune iranian de limbă arabă Al Alam, citând o sursă militară neidentificată.

Al Alam nu a precizat unde a fost doborât avionul, dar a afirmat că acesta a fost "puţin avariat" şi că operaţiunea s-a desfăşurat "în urmă cu câteva ore". "Unităţile de război electronice şi aeriene au reuşit să doboare un avion american fără pilot de tip RQ-170 care a încălcat zonele frontaliere din estul ţării şi era puţin avariat", a precizat agenţia Fars, citând un oficial american sub acoperirea anonimatului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iran,
sua,
avion,
drona,
conflict
/actualitate/iranul-sustine-ca-a-doborat-un-avion-american-fara-pilot-in-estul-tarii-9028438
9028438
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.