Iranul ar putea lansa un atac preventiv dacă se va simţi ameninţat

Postat la 22 februarie 2012 13 afişări

Iranul a avertizat, marţi, că ar putea lansa un atac preventiv împotriva "inamicilor" dacă vor exista ameninţări la adresa siguranţei naţionale, informează CNN.

Generalul Mohammad Hejazi, un comandant militar iranian, a declarat că "Iranul nu va aştepta acţiuni ale inamicilor" pentru a ataca. "Vom utiliza toate mijloacele pentru protejarea intereselor noastre naţionale şi vom lansa atacuri oricând vom simţi că inamicii intenţionează să pună în pericol securitatea naţională", ameninţă Hejazi. În noiembrie 2011, liderul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, avertiza că "Iranul va avea o ripostă dură la orice agresiune sau chiar la ameninţări".

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iran,
export,
petrol,
ue,
energie
/actualitate/iranul-ar-putea-lansa-un-atac-preventiv-daca-se-va-simti-amenintat-9269723
9269723
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.