Iranul afirmă că noile sancţiuni economice sunt "condamnabile" şi "fără efecte"

Postat la 22 noiembrie 2011 6 afişări

Iranul condamnă noile sancţiuni economice impuse de Statele Unite, Marea Britanie şi alte state occidentale ca urmare a programului său nuclear controversat şi le consideră a fi "fără efect", a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe iranian.

"Aceste sancţiuni vin ca urmare a ostilităţii manifestate de aceste ţări împotriva poporului nostru. Sunt condamnabile şi fără efecte", a declarat Ramin Mehmanparast, în cadrul conferinţei sale de presă săptămânale. "Acţiunile unor state occidentale, în special ale Statelor Unite şi Marii Britanii, împotriva poporului nostru sunt fără consecinţe (...). Toată lumea ştie că nivelul comerţului nostru cu Statele Unite şi Marea Britanie este la cel mai redus nivel. În ultimii ani am decis să diminuăm schimburile cu aceste două state pentru a le spori pe cele cu alte state", a mai declarat purtătorul de cuvânt.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iran,
sanctiuni,
economie,
efecte,
sua
/actualitate/iranul-afirma-ca-noile-sanctiuni-economice-sunt-condamnabile-si-fara-efecte-8997388
8997388
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.