ÎPS Teodosie, „lanţ” de sfidări la adresa statului: A ţinut slujba de Bobotează în interior, fără distanţare şi măşti – VIDEO

Postat la 06 ianuarie 2021 216 afişări

ÎPS Teodosie, „lanţ” de sfidări la adresa statului: A ţinut slujba de Bobotează în interior, fără distanţare şi măşti – VIDEO

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, sfidează statul român în continuare – a organizat miercuri, 6 ianauarie, o slujbă de Bobotează la Catedrala Arhiepiscopală din Constanţa.

În imaginile transmise de Radio Dobrogea se poate observa cum enoriaşii prezenţi nu au respectat distanţa de minimum 2 metri unul faţă de celălalt, aşa cum se impune printr-un ordin valabil pe timpul stării de alertă.

De asemenea, nici preoţii nu au oferit un bun exemplu – nu au purtat mască în timp ce au oficiat slujba, deşi erau obligaţi să facă acest lucru.

ÎPS Teodosie, din nou împotriva regulilor

În comparaţie, persoanele prezente la slujba oficială de la Catedrala Patriarhale din Bucureşti au respectat normele sanitare, inclusiv preoţii care au oficiat slujba în spaţiu deschis şi purtând măşti de protecţie.

ÎPS Teodosie nu este la prima sfidare a regulilor impuse pe perioada pandemiei de coronavirus în România – Arhiepiscopul Tomisului a oficiat şi pe 5 ianuarie o altă slujbă de sfinţire a agheasmei la care au participat zeci de credincioşi fără respectarea distanţei.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
video,
arhiepiscop,
catedrala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.