iPhone 4 alb a ajuns in Romania. Vezi care e cea mai buna oferta

Postat la 10 mai 2011 21 afişări

Varianta pe alb a celui mai nou gadget de la Apple a ajuns in Romania, in ofertele a doi dintre operatorii de telefonie mobila, scrie incont.ro.

La doar o saptamana de la lansarea din SUA, iPhone 4 alb a ajuns si in Romania. La Orange varianta alba este disponibila doar online si poate fi cumparata la acelasi pret ca si cea neagra. Cel mai ieftin model costa 219 euro, cu un abonament de 23,2 euro pe luna, pe doi ani. In acesti bani intra 200 de minute nationale, 1.200 in retea, 900 de SMS-uri in retea, 50 de MMS-uri nationale si internationale si trafic de internet nelimitat (adica viteza nu scade dupa consumarea numarului de GB inclusi in abonament).

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
telefon,
Apple,
iPhone,
alb,
oferta,
pret
/actualitate/iphone-4-alb-a-ajuns-in-romania-vezi-care-e-cea-mai-buna-oferta-8257878
8257878
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.