Iordache, despre protestele magistraţilor: Nu se justifică. Modificările nu afectează independenţa

Postat la 19 decembrie 2017 96 afişări

Deputatul Florin Iordache a declarat marţi că modificările care se aduc legilor justiţiei nu afectează independenţa şi nu îngrădesc lupta împotriva corupţiei, motiv pentru care protestele magistraţilor sunt nejustificate.

Iordache, despre protestele magistraţilor: Nu se justifică. Modificările nu afectează independenţa

„Am spus ca vom face o dezbatere transparentă şi din mediul juridic ne vin diverse amendamente, fie că discutăm de asociaţii, de parchete. Referitor la magistraţi, cele trei legi ale justiţie s-au făcut în Parlament cu ascultarea celor interesaţi, pe baza amendamentelor depuse. V-am spus că niciuna nu îngrădeşte lupta împotriva corupţiei, nu aduce atingere independenţei justiţiei, acum mi se pare normal să aibă loc pasul doi în Parlament", a declarat marţi Florin Iordache.

Deputatul a mai spus că, după ce legile trec de Parlament, orice formaţiune nemulţumită poate sesiza Curtea Constituţională.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.