Ion Ţiriac pregăteşte lovitura deceniului. Ce a decis miliardarul poate schimba circuitul mondial al tenisului

Postat la 07 octombrie 2020 178 afişări

Ion Ţiriac pregăteşte lovitura deceniului. Ce a decis miliardarul poate schimba circuitul mondial al tenisului

Ion Ţiriac ar putea muta turneul de tenis pe care îl patroneză, de la Madrid la Berlin! ProSport a aflat că miliardarul român poartă discuţii în acest sens cu primarul Berlinului.

Ion Ţiriac a avut marţi o întâlnire cu Michael Muller, primarul oraşului Berlin, negociind o posibilă mutare a turneului pe care îl organizează la „Caja Magica”, din capitala Spaniei în capitala Germaniei. Ar fi o lovitură imensă pentru tenisul spaniol, ţinând cont că turneul de categorie Masters/Premier Mandatory, unul dintre primele 10 ale lumii şi al treilea din Europa ca valoare, are loc la Madrid încă din anul 2002.

Schimbare şoc în tenis? Ion Ţiriac ar putea muta turneul de la Madrid la Berlin

Ţiriac patronează renumitul turneu de tenis de mai bine de 10 ani. Surse exclusive ProSport informează că fostul tenismen a avut o întâlnire la Primăria Berlinului cu primarul municipalităţii.

Aceasta a fost organizată de ambasadorul României în Germania, Emil Hurezeanu. Motivul întrevederii a fost mutarea competiţiei de tenis la Berlin. Există apetit din partea oficialităţii germane pentru a semna un acord cu Ion Ţiriac, având în vedere că a crescut numărul jucătorilor nemţi la vârful clasamentului. Astfel, un turneu de o asemenea anvergură, care găzduieşte atât competiţia ATP de nivel Masters, cât şi concursul feminin Premier Mandatory, ar atrage numeroşi fani în tribune.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ion tiriac,
tenis,
lovitura,
pregateste

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.