Iohannis: Reafirm determinarea pentru a fi vicepremier, voi face paşii ceruţi de lege

Postat la 10 februarie 2014 27 afişări

Liderul PNL Klaus Iohannis a declarat, luni, că îşi reafirmă determinarea pentru a deveni vicepremier, menţionând că va face toţi paşii ceruţi de lege pentru acest lucru şi precizând: "Acest lucru este treaba mea şi nu am neapărat nevoie de sfaturi decât dacă le cer".

Iohannis: Reafirm determinarea pentru a fi vicepremier, voi face paşii ceruţi de lege

"Vreau să clarific că acest lucru e treaba mea şi nu am nepărat nevoie de sfaturi decât dacă le cer eu. Pe de altă parte, e clar că noi, PNL, nu vom merge niciunde să cerem o lege pentru un om şi nici eu nu am de gând să intru într-o situaţie discutabilă. Reafirm determinarea mea de a deveni vicepremier şi ministru de Interne şi voi face toţi paşii ceruţi de lege pentru a fi şi în legalitate şi a clarifica orice discuţie care s-ar pune înainte de a deveni vicepremier şi ministru", a spus primarul oraşului Sibiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iohannis-reafirm-determinarea-pentru-a-fi-vicepremier-voi-face-pasii-ceruti-de-lege-12055708
12055708
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.