Iohannis o invită pe Viorica Dăncilă la consultări pe tema relocării ambasadei

Postat la 14 mai 2018 41 afişări

reşedintele Klaus Iohannis o invită pentru ziua de marţi pe Viorica Dăncilă la consultări la Palatul Cotroceni, tema fiind relocarea ambasadei din Israel la Ierusalim.

Iohannis o invită pe Viorica Dăncilă la consultări pe tema relocării ambasadei

În invitaţie se arată că: "având în vedere opiniile exprimate de Guvern în legătură cu evoluţii recente din politica externă, în temeiul dispoziţiilor art. 86 din Constituţie, vă invit pentru consultări în data de 15 mai a.c., ora 11:00, la Palatul Cotroceni. Consultările vizează clarificarea unor aspecte ce ţin de politica externă a României, inclusiv problematica relocării ambasadei României din statul Israel, care constituie probleme urgente şi de importanţă deosebită".

Totodată, în document se precizează că la întâlnire premierul poate fi însoţit şi de miniştrii de resort.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.