Iohannis: Nu ştiu niciun caz în care problema câinilor comunitari să se fi rezolvat prin eutanasiere

Postat la 12 septembrie 2013 46 afişări

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, spune că "Parlamentul a fost luat un pic de val" în problema câinilor şi a adoptat legea care prevede eutanasierea lor, susţinând că nu cunoaşte niciun caz de rezolvare a situaţiei prin această metodă, care a mai fost prevăzută de legislaţia românească.

Iohannis: Nu ştiu niciun caz în care problema câinilor comunitari să se fi rezolvat prin eutanasiere

 Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, care este opinia sa legat de adoptarea legii care prevede eutanasierea câinilor comunitari care nu sunt adoptaţi după 14 zile.

"Eu cred că Parlamentul a fost luat un pic de val, dar, una peste alta, în Camera Deputaţilor a fost votat un text de lege. În măsura în care legea va intra în vigoare şi va fi publicată în Monitorul Oficial, bineînţeles că o vom aplica. Cred că este bine că s-a renunţat la ceea ce au vehiculat unii, să se treacă la eutanasierea masivă. Am citit textul adoptat în Camera Deputaţilor şi este o soluţie aplicabilă. Nu este soluţia noastră, este altfel decât am gândit noi rezolvarea problemei, dar, în măsura în care legea va deveni obligatorie, vom schimba şi noi procedurile", a răspuns Iohannis.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iohannis-nu-stiu-niciun-caz-in-care-problema-cainilor-comunitari-sa-se-fi-rezolvat-prin-eutanasiere-11321331
11321331
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.