Iohannis nu merge la dezbaterea de la Antena 3: Am avut două invitaţii, am acceptat-o pe cealaltă

Autor: Andi Manciu Postat la 13 noiembrie 2014 103 afişări

Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a declarat, joi, întrebat dacă va merge la dezbaterea electorală de la Antena 3, că pentru această seară a avut două invitaţii şi a acceptat-o "pe cealalată", la televiziunea Digi 24.

"Pentru această seară am avut două invitaţii, am acceptat-o pe cealalată", a spus Iohannis, într-o conferinţă de presă.

El a menţionat că va participa la o altă emisiune televizată, la Digi 24.

Iohannis a fost întrebat dacă, în opinia sa, dezbaterea de miercuri seară a fost ultima confruntare cu Victor Ponta sau dacă va mai fi vreo dezbatere. "Nu cred că va mai fi", a răspuns Iohannis.

Pentru campania de la turul II al prezidenţialelor, social-democraţii au propus patru emisiuni, la patru televiziuni de ştiri - luni, marţi, miercuri şi joi, la România TV, Realitatea TV, B1, respectiv Antena 3, iar ACL o dezbatere pe teren neutru.

Marţi seară a avut loc o primă confruntare între cei doi candidaţi, la Realitatea TV, iar miercuri seară aceştia s-au întâlnit la B1 TV.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IOHANNIS,
DEZBATERE,
/actualitate/iohannis-nu-merge-la-dezbaterea-de-la-antena-3-am-avut-doua-invitatii-am-acceptat-o-pe-cealalta-13546665
13546665
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.