Iohannis, întâlnire în Germania cu Tusk, Juncker, Merkel şi Macron

Postat la 17 ianuarie 2019 44 afişări

Klaus Iohannis se va întâlni, pe 22 ianuarie la Aachen, cu cancelarul Angela Merkel, preşedintele Franţei Emmanuel Macron şi liderii europeni Donald Tusk şi Jean-Claude Juncker la ceremonia de semnare a Tratatului de cooperare şi integrare franco-german.

Iohannis, întâlnire în Germania cu Tusk, Juncker, Merkel şi Macron

Participarea la acest eveniment a şefului statului este la invitaţia cancelarului german şi a preşedintelui francez, a informat Administraţia Prezidenţială, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX. La ceremonie vor mai fi prezenţi preşedintele Consiliului European Donald Tusk şi preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

„Ceremonia semnării tratatului de către Preşedintele francez şi Cancelarul german va avea loc în Sala Încoronării a Primăriei oraşului Aachen. Cu acest prilej, Preşedintele Klaus Iohannis, care reprezintă România în calitate de Preşedinţie în exerciţiu a Consiliului Uniunii Europene, va susţine o alocuţiune”, potrivit sursei citate.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angela merkel,
intalnire,
germania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.