Iohannis, despre numirea lui Iordache: PSD găseşte întotdeauna un mod să îşi recompenseze servanţii

Autor: Laura Buciu Postat la 21 octombrie 2020 70 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, referitor la votul dat în Parlament pentru numirea lui Florin Iordache în funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ, că pesediştii găsesc întotdeauna un mod de a-şi recompensa servanţii.

Iohannis, despre numirea lui Iordache: PSD găseşte întotdeauna un mod să îşi recompenseze servanţii

Klaus Iohannis spus că actuala majoritate PD-istă este una „ilegitimă”, care nu mai reflectă de o bună bucată de timp voinţa reală a românilor.

„Pentru a vedea nivelul de toxicitate atins de această majoritate trebuie să ne uitpm nu mai departe de ziua de ieri când celebrul autor al OUG 13, Florin Iordache a fost votat de Parlamentul României în funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ”, a spus Iohannis, referindu-se la votul dat pentru Florin Iordache.

Despre acest fapt, preşedintele a spus că „PSD-iştii găsesc întotdeauna un mod să îşi recompenseze servanţii care au slujit cu obedienţă interesele obscure de partid, oferindu-le funcţii plătite generos din banii publici. Totul pentru ai lor, nimic pentru cetăţeni”, a mai spus Iohannis.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
iordache,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.