Iohannis, despre Mircea Diaconu: A devenit un obicei: "vreau pe listă, sunt supărat, plec din PNL"

Postat la 20 martie 2014 50 afişări

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, comentând plecarea lui Mircea Diaconu din partid, că "a devenit un obicei" ca aceia care sunt "supăraţi" că nu ajung pe o listă să părăsească formaţiunea.

Iohannis, despre Mircea Diaconu: A devenit un obicei: "vreau pe listă, sunt supărat, plec din PNL"

 "Văd că devine un obicei: vreau pe listă, sunt supărat, plec din PNL", a spus Iohannis, joi, într-o conferinţă de presă, întrebat cum comentează plecarea lui Mircea Diaconu din partid.

El a afirmat că "mai mult de atât nu trebuie spus", susţinând că PNL "este un partid puternic", în pofida "artiştilor care vin şi pleacă".

Vicepreşedintele PNL Mircea Diaconu declara, miercuri, pentru MEDIAFAX, că şi-a dat demisia din partid şi va candida independent la alegerile europarlamentare, el adăugând că urmează să strângă 100.000 de semnături pentru a-şi putea depune candidatura "şi pentru ca ANI să o poată contesta".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iohannis-despre-mircea-diaconu-a-devenit-un-obicei-vreau-pe-lista-sunt-suparat-plec-din-pnl-12298929
12298929
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.