Ioan Samoila, liderul Federatiei Sindicatelor Termoelectrica, este noul presedinte al CNSLR-Fratia

Postat la 12 mai 2011 53 afişări

Ioan Samoila, liderul Federatiei Sindicatelor Termoelectrica, este noul presedinte al CNSLR-Fratia, el declarand, joi, ca nu si-a dorit foarte mult aceasta functie, insa colegii lui l-au rugat sa candideze, considerandu-l apt sa ajute confederatia sa traverseze o perioada mai dificila.

Noul presedinte al CNSLR-Fratia a fost ales cu 210 voturi din 307 exprimate, in timp ce contracandidatul lui, Ioan Georgescu, liderul Federatiei "Agrofratia", a fost votat de 26 de colegi.

La alegerile pentru functia de presedinte al CNSLR-Fratia isi anuntase candidatura si vicepresedintele confederatiei Minica Boaja. Candidatura acestuia nu a fost insa acceptata, pe motiv ca nu si-a platit cotizatiile la confederatie, avand o datorie de 52.000 de lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ioan-samoila-liderul-federatiei-sindicatelor-termoelectrica-este-noul-presedinte-al-cnslr-fratia-8263825
8263825
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.