Investitorul Marius Alexe a depăşit pragul de 5% din acţiunile Appraisal & Valuation: investiţie de 650.000 de lei

Autor: Tibi Oprea Postat la 26 noiembrie 2021 79 afişări

Investitorul Marius Alexe a depăşit pragul de 5% din acţiunile Appraisal & Valuation: investiţie de 650.000 de lei

Appraisal & Valuation (simbol bursier APP), companie care oferă servicii de consultanţă, evaluare şi dezvoltare imobiliară, una dintre societăţile care au debutat recent pe bursa locală, a anunţat vineri că investitorul Marius Alexe a depăşit în data de 26 noiembrie pragul de 5% din drepturile de vot ale companiei, ajungând la o deţinere de 5,03%, respectiv la 64.830 de acţiuni.

Potrivit calculelor realizate de ZF pe baza datelor publice, investiţia lui Marius Alexe la Appraisal & Valuation se ridică la aproximativ 650.000 de lei.

Compania de evaluări are 13,2 mil. lei capitalizare şi este controlată în proporţie de 67,83% de Ioan-Andrei Botiş, preşedinte CA şi director general, în timp ce Georgiana-Roxana Botiş deţine 5,47% din acţiuni.

Appraisan & Valuation a intrat la tranzacţionare pe 2 septembrie 2021, iar de la listare încoace acţiunile APP înregistrează o creştere de 8%, în timp ce faţă de preţul din plasamentul privat au minus 18,3%, arată calculele ZF.

Marius Alexe deţine participaţii la o serie de companii listate în ultimii ani pe piaţa secundară AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, cum ar fi  furnizorul de materiale şi accesorii pentru mobilier MAM Bricolaj (5%), producătorul clujean de lactate Bonas Import Export (5%) sau producătorul român de inputuri pentru agricultură Norofert (11,5%).

Potrivit datelor BVB, Alexe deţine de asemenea 33% din capitalul social al producătorului de sisteme pluviale Raiko Transilvania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actiuni,
marius alexe,
investitor,
prag,
investitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.